duminică, 14 august 2016

Timp de raspuns sub 40 de secunde la Flanco #SuportClientiNonStop


Salutare,
Nu stiu daca ati aflat ca Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri de electronice si electrocasnice din Romania a lansat pentru clientii sai serviciul #SuportClientiNonStop #flanco.  Eu am aflat de curand de acest serviciu cand am aflat ca se va deschide un nou magazin Flanco chiar in orasul nostru si am vrut sa aflu daca pot intra in posesia unei oferte a magazinului Flanco din Curtea de Arges.
Am intrat pe site-ul www.flanco.ro si am descoperit serviciul Suport clienti 24/7 ,serviciu disponibil in fiecare zi la orice ora, prin intermediul caruia as putea afla date despre livrarea produselor comandate pe site, detalii despre campaniile pe care Flanco le desfasoara in perioada respectiva, informatii utile despre metodele de plata acceptate,despre  plata cu cardul plata in rate cat si date despre garantia si returul produselor
Ce mi s-a parut absolut senzational a fost timpul de preluare al apelului sub 40 de secunde. Nu mi-a venit sa cred asa ca am inregistrat ultima convorbire la #SuportClientiNonStop ca sa va convingeti si voi de promptitudinea si eficacitatea acestui serviciu.


Dupa cum ati observat si in filmuletul inregistrat de mine v-am demonstrat ca timpul de raspuns este sub 40 de secunde la Flanco #SuportClientiNonStop.
In concluzie pentru orice neclaritate, problema sau sugestie va sfatuiesc sa sunati la serviciul clienti de la Flanco la numerele de telefon 021.203.81 70 sau 0374 477 100  pentru ca veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil fara alte dureri de cap.Felicitari Flanco pentru ca si de aceasta data ne-ai dovedit ca sunteti "Mereu peste asteptari"prin produsele si serviciile oferite!

2 comentarii: