miercuri, 18 mai 2016

Angajari fete pentru video chat


Despre videochat se tot vorbeste in ultima vreme. Fetele care lucreaza in acest domeniu se lauda cu diverse beneficii mai ales materiale iar studiourile de videochat vin cu oferte care mai de care mai tentante pentru a convinge cat mai multe fete sa imbratiseze cariera de model de videochat. Ziarele, site-urile de joburi  contin foarte multe anunturi cu angajari fete pentru video chat asa ca oferta de angajare in acest doemniu controversat este destul de bogata. Acele fete care aleg sa lucreze in acest domeniu trebuie insa sa gaseasca cea mai buna varianta pentru ele, sa invete sa faca diferenta intre oferte reale de munca cu conditii bune si ofertele de munca care promit marea cu sarea si in schimb nu ofera foarte multe lucruri materiale. Cel mai important este ca activitatea desfasurata in cadrul acestor studiouri de videochat sa se desfasoare in baza unui contract legal de munca si veniturile realizate sa sa fie conforme cu promisiunile de dinainte de angajare.   Daca va intereseaza acest domeniu am sa va spun ca am gasit intamplator pe internet o informatie care va poate fi utila. Studioul de videochat Black studio face angajari 

Cine se poate angaja ca model de videochat?

Pentru a te angaja in acest domeniu se cere sa ai anumite calitati fizice si de comunicare. Nu trebuie sa ai cursuri de fotomodel sau sa arati ca o papusa proaspat scoasa din cutie insa trebuie sa ai un aspect frizic placut si ingrijit. Iar abilitatile de comunicare te vor ajuta sa castigi mai multi bani in acest domeniu caci salariul intr-un astfel de studio este format din comisioane in functie de realizari, iar realizarile se refera chiar la cat de priceputa esti sa iti afisezi frumusetea in fata camerelor de luat vederi si cat de bine stii sa comunici cu persoana din partea cealalta a camerei. 
Majoritatea fetelor opteaza pentru meseria de model de videochat datorita veniturile mult mai mari comparativ cu alte joburi mult mai grele.
In plus faptul ca nu se cere experienta in domeniu si pentru faptul ca ai un program felxibil conving tot mai multe fete sa opteze pentru acest domeniu.

Ce ofera Black Studio?


Black Studio ofera contracte de munca legale, bonus la angajare de 500$,salariu minim fix garantat si comision intre 50 si 70 % pentru fetele care opteaza sa se angajeze in cadrul acestui studio de videochat
De asemenea ofera modelului training gratuit si posibilitatea sa isi aleaga programul in functie de posibilitati si asigura confidentialitatea datelor personale.
Un alt lucru foarte important este ca acest studio de videochat lucreaza exclusiv cu site-uri din afara tarii, astfel identitatea fetelor care lucreaza aici nu poate fi divulgata, romanii avand accesul blocat.
Sunt foarte multe anunturi cu angajari fete pentru  video chat, cu toate aste Black Studio este un studio care ofera foarte multe beneficii si pare a fi cea mai buna solutie daca optezi pentru un job in videochat.

Un comentariu: